Dr Agata Wojciechowicz-Budzisz przez najbliższy rok będzie realizowała projekt zatytułowany „Charakterystyka zakwasów piekarskich przygotowanych na bazie pseudozbóż z udziałem słodów specjalnych” – tym pseudozbożem, z którego będzie otrzymywać zakwasy będące bazą do wypieku pieczywa, będzie komosa ryżowa, inaczej quinoa: biała, czerwona i czarna.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dr-wojciechowicz-budzisz-i-komosa-ryzowa-3941.html
Najlepszy Dyplom Roku
mgr inż. Jessica Brzezowska – Technologia żywności i żywienie człowieka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
mgr inż. Bartosz Czech – Bioinformatyka, Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Wyróżnienia dla najlepszych absolwentów uczelni
mgr inż. Agata Kociołek – agrobiznes
mgr inż. arch. kraj. Aleksandra Blecharz – architektura krajobrazu
mgr Arkadiusz Dziech – biologia
mgr inż. Bartosz Czech – bioinformatyka
mgr inż. Aleksandra Prażmowska – (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/najlepsi-absolwenci-upwr-inaguracja-roku-akademickiego-2019-2020
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.