Rada Dyscypliny ZiR
Przewodniczący Rady Dyscypliny
dr hab. Heliodor Wierzbicki, prof. uczelniKatedra GenetykiWydział Biologii i Hodowli ZwierzątUniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiue-mail: heliodor.wierzbicki@upwr.edu.pltel. 71 3205780, 71 3205856
KONSULTACJEod wtorku do piątku po wcześniejszym ustaleniu terminu
Z-ca Przewodniczącego Rady Dyscypliny
dr hab. inż. Monika Kowalska-GóralskaInstytut Hodowli ZwierzątWydział Biologii i Hodowli ZwierzątUniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiue-mail: (...)
https://wbihz.upwr.edu.pl/nauka/rada-dyscyplin
Nie każdy wie, że istnieje inna forma pracy magisterskiej, niż ta tradycyjna. Jedną z alternatyw jest napisanie artykułu naukowego. O swoim doświadczeniu z tą formą opowiadają Monika Siniawska, Kamila Koj i Martyna Rybak, absolwentki Technologii Żywności i Żywienia Człowieka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/praca-magisterska-w-formie-artykulu-to-mozliwe-4195.html
Nagrody specjalne
Za uzyskanie najwyższej liczby cytowań w skali uczelni
prof. dr hab. Adam Figiel
prof. dr hab. inż. Jan Oszmiański
prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
Za uzyskanie stopnia doktora habilitowanego przed ukończeniem 35. roku życia
dr hab. Krzysztof Grzymajło, profesor uczelni
dr hab. inż. Jan Kazak, profesor uczelni
dr hab. inż. Piotr Krajewski, profesor uczelni
dr hab. inż. Paulina Nowicka, profesor uczelni
dr hab. Aleksandra Pawlak, profesor uczelni
dr hab. inż. Daniel (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2020
Lista osób zakwalifikowanych do Szkoły Doktorskiej UPWr w ramach VI edycji programu "Doktorat wdrożeniowy"
Dyscyplina: Weterynaria
Paweł Jan Borecki, 80,00 punktów
Milena Anna Kretschmer, 75,00 punktów
Maksymilian Konrad Lewicki, 78,14 punktów
Patrycja Ziuzia, 76,86 punktów
Dyscyplina: Technologia żywności i żywienia
Monika Besman, 70,86 punktów
Magdalena Matwiejczyk, 78,71 punktów
Dyscyplina: Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka
Grzegorz Jerzy Budzik, 62,43 punktów
Żaneta (...)
https://phd.upwr.edu.pl/doktorat-wdrozeniowy/rekrutacja-na-doktorat-wzdrozeniowy/wyniki
Osoby do kontaktu z jednostek uczelnianych, w których studenci odbywają praktyki:
Centrum Edukacyjno-Rozwojowe Pałac Wrocław Pawłowice (Arboretum)mgr inż. Marta Kubiaktel. 71-330-42-04e-mail: marta.kubiak@upwr.edu.pl
Stacja Badawczo-Dydaktyczna Roślin Warzywnych i Ozdobnych w Psarach i Zakład Warzywnictwa Piastówmgr inż. Monika Jurzake-mail: monika.jurzak@upwr.edu.pltel.: 885 048 883
Stacja Badawczo-Dydaktyczna w Samotworzemgr inż. Krzysztof Pawłowski – (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/praktyki/praktyki-w-jednostkach-uczelnianych-kontakt
Wydziałowa Komisja ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia WBiHZ
dr hab. inż. Magdalena Zatoń-Dobrowolska - Przewodnicząca
prof. dr hab. Andrzej Zachwieja,
dr hab. inż. Anna Zielak-Steciwko,
dr hab. Magdalena Wołoszyńska,
dr Magdalena Felska,
dr hab. Halina Kołodziej,
dr Bożena Marszałek-Kruk,
dr hab. inż. Tomasz Suchocki,
dr inż. Anna Mucha,
dr hab. inż. Artur Rybarczyk,
dr hab. inż. Monika Kowalska-Góralska,
mgr Karolina Sendor,
inż. Krzysztof Kupczak – student,
lic. Olga Łuczak – (...)
https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/system-zapewnienia-jakosci-ksztalcenia/wydzialowa-komisja-zjk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.