Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Jury złożone z przedstawicieli wiodących Uniwersytetów w Polsce, przedstawicieli Partnerów Biznesowych oraz IEEE oceniło pracę pt.: "Wyznaczanie deformacji terenu na obszarze Górnego Śląska z zastosowaniem satelitarnych zobrazowań radarowych" realizowaną pod opieką dr inż. Kamilii Pawluszek-Filipiak jako najlepszą w kategorii Największa Wartość Merytoryczna.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/karolina-stuchly-wyrozniona-w-ogolnopolskim-konkursie-prac-dyplomowych-inzynierskich-superstar-4-science-2022-311.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/radyp/rada-programowa-dla-kierunku-zootechnika-4.html
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka Przewodniczący: dr inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni Członkowie: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni dr hab. inż. Robert Gajda mgr Monika Maćków dr hab. inż. Marcelina Mazur dr inż. Dominika Mazurkiewicz przedstawiciel studentów: Wiktoria Bożek przedstawiciel otoczenia gospodarczego: dr inż. Karolina Łoźna (Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka

https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2006-2.html

https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/struktura/biblioteka-glowna/dzial-administracji-2.html
Dolnośląski Festiwal Nauki laureatem 15. edycji konkursu Popularyzator Nauki 2019. To najstarsze i najbardziej prestiżowe wyróżnienie przyznawane w Polsce za przybliżanie społeczeństwu nauki i pracy naukowców.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dfn-laureatem-konkursu-popularyzator-nauki-2019-1282.html
Rada Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 10 października 2018 r. nadała mgr inż. Karolinie Kolasińskiej stopień naukowy doktora w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie ochrona i kształtowanie środowiska, w specjalności zagospodarowanie wód opadowych.
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/aktualnosci/karolina-kolasinska-doktorantka-w-naszym-instytucie-uzyskala-stopien-doktora-42.html
O tym jak można ulepszyć dziekanat, jak wyglądała praca w nim kiedyś, jak być może będzie wyglądała w przyszłości i o kilku zabawnych anegdotach opowiadają pracownicy dziekanatu Wydziału Przyrodniczo-Technologicznego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jaki-bedzie-dziekanat-w-przyszlosci-3811.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html

Rezultaty: 51 - 60 z 25 podstron

  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 25