Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Wykaz posterów wraz z numeracją P. 1Wojciech Bąba, Krzysztof Gediga, Hazem Kalaji, Urszula PiszczChlorophyll fluorescence as a prognostic tool for nutritional disorders in white lupine (Lupinus albus l.). P. 2Jakub Bekier, Elżbieta Jamroz, Andrea Kałuża-Haładyn, Irmina Ćwieląg-Piasecka, Magdalena Debicka, Andrzej KocowiczChanges in the content of selected micronutrients during the composting of biomass from Salix viminalis L. P. 3Ewa Błońska, Marta Kempf, Jarosław LasotaWoody debris as a (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/postery

https://phd.upwr.edu.pl/dla-doktorantow/tutoring/dr-inz-anna-zolnierczyk

https://upwr.edu.pl/uczelnia/o-uczelni/eu-green/blended-intensive-programmes/ogloszenia-o-naborach/eu-green-bip-statistics-for-management-1.html
Na wydarzeniu Fundacji Uniwersytet Dzieci, które odbyło się 16 września, dr Anna Żołnierczyk została wyróżniona Nagrodą Uniwersytetu Dzieci, a prof. Wojciech Niżański przeprowadził wykład otwarty na temat tego, jak pomóc w ratowaniu ginących gatunków zwierząt za pomocą technik in vitro.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy-upwr-rozwijaja-u-najmlodszych-pasje-do-nauki-na-uniwersytecie-dzieci-4127.html
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Ewa Pejcz dr inż. Anna Żołnierczyk przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Do 2050 r. ludzkość będzie musiała produkować 2,5 raza więcej żywności niż obecnie. Problem mogą rozwiązać jadalne owady – smaczne, zdrowe i ekologiczne w hodowli. Bada je dr Anna Żołnierczyk z Katedry Chemii.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/europa_sie_brzydzi_czy_owady_wejda_na_stale_do_naszej_diety-622.html
Owady są naszą przyszłością, ale nie jesteśmy na nią gotowi – w kolejnym podcaście z cyklu „Mamy zielone pojęcie” dr Paweł Migdał i dr Anna Żołnierczyk mówią nie tylko o tym, jak smakują owady, ale też dlaczego warto je jeść.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-smakuja-owady-3916.html
Dokumenty patentowe odebrali: dr hab. Mirosław ANIOŁ, prof. nadzw.   dr Joanna BAJZERT prof. dr hab. Jacek BANIA dr Agnieszka BARTMAŃSKA prof. dr hab. inż. Jerzy BIENIEK dr inż. Łukasz BOBAK dr hab. inż. Robert BODKOWSKI dr inż. Hanna BORUCZKOWSKA dr inż. Tomasz BORUCZKOWSKI prof. dr hab. Józefa CHRZANOWSKA dr inż. Gabriel CZACHOR dr Anna DĄBROWSKA dr inż. Marcin DĘBOWSKI prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański dr inż. Wioletta Drożdż Monika Dymarska Prof. dr hab. inż. Adam Figiel dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2016
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r. A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:  1.    Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca                         2     Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej 3.    Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Lista kandydatów do rad dyscyplin naukowych spośród Pracowników ze stopniem naukowym doktora
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-28-uczelnianej-komisji-wyborczej-32.html

Rezultaty: 1 - 10 z 150 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 150